Kunnen wij je helpen?

Indien je vragen hebt, tegen een probleem aanloopt of meer informatie wilt, vind je onderstaand een lijst met veel gestelde vragen met de bijhorende uitleg. Ook kun je altijd contact opnemen met ons support team indien je er niet uit komt.

Hoe gebruik ik deze website om een video te downloaden?
Stap 1: Op de homepage van downloadyoutubefilmpjes.nl voer je de link in van de YouTube video die je wilt downloaden. Deze begint met http://www.youtube.com/watch?v= gevolgd door een aantal parameters. Een voorbeeld van een YouTube url is http://www.youtube.com/watch?v=2RcQzHsDtWk.
Stap 2: Typ of plak de URL in het tekst vak en klik op de download knop.
Stap 3: Binnen enkelen ogenblikken verschijnt er een nieuw scherm. Kies vervolgens de gewenste kwaliteit. Je kunt kiezen uit Lage kwaliteit (LD), Standaard Kwaliteit (SD) en Hoge Kwaliteit (HD).

Welke browsers ondersteunen jullie?
Je kunt onze website gebruiken met de meeste browsers. Als je een Windows PC hebt kun je gebruik maken van Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Safari. Mac gebruikers kunnen Safari of Firefox gebruiken. Het is voor Mac gebruikers niet mogelijk om Google Chrome te gebruiken. Wij raden je aan om Firefox of Safari te gebruiken.

In welke formaten kan ik een video downloaden?
Je kunt een video (in de meeste gevallen) in verschillende formaten downloaden. Je hebt meestal de keuze uit de volgende opties:
  • Mp4 (720p) - HD
  • Mp4 (360p) - SD
  • WebM (360p) - SD (voor browsers)
  • 3gp (180p) - SD (voor mobiele telefoons)
  • 3gp (144p) - SD (voor mobiele telefoons)

Hoe kan ik een MP4 bestand afspelen?
Je kunt een mp4 bestand afspelen met bijvoorbeeld iTunes, Quicktime of Windows Media Player. Mocht dit niet werken dan kan je hier een MP4 player downloaden. Een MP4 bestand kunt u ook op de meeste multimedia spelers afspelen zoals op een iPod of iPhone en moderne mobile telefoons zoals Android.

Hoe kan ik een FLV bestand afspelen?
FLV bestanden zijn meestal bedoeld voor webapplicaties. Als je een FLV bestand op je computer wilt afspelen kun je een FLV player downloaden.

Kan ik een YouTube filmpje ook naar MP3 converteren?
Ja. Het is mogelijk om een YouTube video in MP3 formaat te downloaden. In dit geval download je dus alleen het geluid van het filmpje. Dit is makkelijk als je bijvoorbeeld muziek van YouTube wilt downloaden. MP3 bestanden kunnen makkelijk op een MP3 speler, zoals een iPod, worden gezet.

Het downloaden van een video mislukt, hoe kan dat?
Controleer of het filmpje (nog) beschikbaar is op Youtube en check of je de juiste link hebt gebruikt. Probeer de pagina te herladen. In sommige gevallen is een video beschermd en kan deze niet gedownload worden, dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij VEVO video's.